En Le Griddle teppanyakiplade er en stegeplade, som man bruger til at stege mad på, når man griller med gasgrill og elgrill fra firmaet Le Griddle.

En stegeplade og dens kvalitet har stor betydning for, hvor nemt det er at lave smagfuldt og veltilberedt mad af mange forskellige slags råvarer.

Stegeplader til gasgrill og elgrill har mange navne, der dog minder om hinanden, og af den grund kan man forledes til at tro, at der generelt er tale om vidt forskellige stegeplader.

Som udgangspunkt kan enhver stegeplade til en elgrill og gasgrill benævnes med ethvert af disse navne: Griddle, teppanyakiplade, teppanyakipande, grillplade, grillpande, flat top plade, teppanyaki-grill, elektrisk stegeplade, elektrisk grillplade, griddles, grill stålplade, flattop grill og plancha.

Så alle disse benævnelser på en stegeplade til gasgrill såvel som til elgrill har dermed intet at gøre med kvalitetsforskelle på stegeplader.
En griddle, en teppanyakipande, en elektrisk grillplade er som nævnt hver især stegepladen, hvorpå maden bliver grillet og tilberedt. Denne stegeplade er dermed en væsentlig del af det grillprodukt, der hedder en brænder. En brænder kan brænde og dermed skabe varme til stegepladen ved hjælp af gas eller elektricitet - deraf navnene gasgrill og elgrill.

En gasgrill såvel som en elgrill kan begge betegnes som et grillsystem. Grillsystemer kan hver især være vidt forskellige og bestå af blot de mest basale grillprodukter til at omfatte et større omfang af forskellige grillprodukter, der tilsammen kan udgøre et helt udekøkken.

Forskelle på stegeplader til grillsystemer som gasgrill og elgrill skal findes i måden, hvorpå hver grillproducent udvikler, designer og producerer deres grillsystemer herunder især brænderen og stegepladen.

Det er ganske enkelt på varemærket, at du vil opdage, at der kan være store forskelle i kvalitet på brænder og stegepande til gasgrill og elgrill.

En grillplade er som nævnt en del af det grillsystem, der hedder en brænder. En brænder er som udgangspunkt relativt simpel opbygget, men består af mange faktorer, der tilsammen skal fungere optimalt, for at grillsystemet og teppanyaki stegepladen opnår den bedste kvalitet, hvilket naturligvist er grundlaget for, at der kan grilles og tilberedes mad af alle slags på en sådan stegeplade til en gasgrill og elgrill.

En særdeles væsentlig faktor for stegepladens kvalitet handler om varmens fordeling. Det er vigtigt, at varmen fra brænderen kan fordeles således, at stegepladen er lige varm alle steder på pladen. Her skal det dog nævnes, at hvis du bruger en Le Griddle grill med to brændere og den brede teppanyakiplade, der dækker begge brændere, så er der mulighed for, at stegepladen kan få differentieret varme fra hver sin brænder, så teppanyakipladen dermed har to flader med hver sin varmestyrke.

Det er et velkendt problem ved grillsystemer som gasgrill og elgrill, at mange producenter har vanskeligt ved at finde ud af at løse udfordringen med at skabe en ensartet varme på hele grillpladen, hvilket gør det vanskeligt at grille og tilberede mad, da det naturligvis er svært at grille mad med en uberegnelig varmeflade.

Her hos Kadetgrilles ved vi naturligvis, hvordan du undgår at købe gasgrill eller elgrill, der fungerer utilstrækkelig og i visse tilfælde helt elendigt. Vi har igennem flere år ledt efter og afprøvet vidt forskellige grillsystemer med henblik på at finde en grill, der kan afgive og holde en stabil varme, der samtidig er perfekt fordelt på stegepladen.

Le Griddle er det grillsystem, som på alle måder lever op til vores krav.

Le Griddle er det varemærke og firma, du skal huske som det, der sikrer dig den allerbedste gasgrill og elgrill til en pris, der vil betyde, at du over en kort årrække stadig vil stå med den absolut bedste og billigste grill pr. investeret krone - og som det vigtigste vil du opleve stor glæde, hver gang du griller.

Og skulle uheldet være ude, så undgår du bøvl og tidsspilde på grund af ringe eller ingen leverandørservice, da vi garanterer en løsning af eventuelle problemer inden for 72 timer.

Le Griddle er altså også et navn på en stegeplade. En mærkevare grillstegeplade i enestående design og kvalitet - udført i en patenteret kombination af 100% rustfrit stål og støbejern.

Faktisk er Le Griddle navnet på et helt grillsystem, der omfatter et udvalg af forskellige grillprodukter, som du kan sammensætte på forskellig vis, så du kan få det grilludstyr, der passer til det udekøkken, som du muligvis har planer om at etablere.

Le Griddle er en fransk virksomhed, der har udviklet og designet innovative gasgrill og elgrill af en helt ekseptionel kvalitet. Firmaets stegeplader bliver af mange også kaldet for Le Griddle teppanyakiplader og Le Griddle grillplader.

Hvis du er nybegynder inden for denne grilltype, så kan de forskellige informationer til tider virke lidt forvirrende, hvis du har været vant til at bruge en gammeldags grilltype som fx en Weber kulgrill eller Weber gasgrill.

Herunder får du en uddybende beskrivelse af vores Le Griddle gasgrill og elgrill, der har et stilrent design. Det enestående design og den funktionelle udformning gør det nemt at integrere gasgrillen i et udekøkken og elgrillen i køkkenet indendøre.

Ønsker du en gasgrill eller elgrill af høj kvalitet med mange års holdbarhed, så bør du efter vores mening vælge en Le Griddle brænder, der indeholder den patenterede og anerkendte Dual Plate stegeplade, der gør madlavning til en leg.

Når du leder efter en grill stegeplade samt grillsystem og skriver Le griddle i fx Google, så vil resultaterne hovedsagligt bestå af grillprodukter og griddles af højeste kvalitet, da de 304 certificerede rustfri stål-grillplader og de øvrige enheder til grillsystemet er fremstillet af det franske firma.

En Le Griddle grill er på alle måder anderledes end en traditionel grill, og firmaets grillsystemer er derudover mere innovative i både design og funktionalitet end de grillmodeller og grillsystemer, som fx Weber, Blackstone og Camp Chef kan tilbyde.

Le Griddle brændere inklusiv stegeplade til grillning med gas og el

Den fantastiske Le Griddle teppanyakiplade er det første, som vi vil fremhæve, og årsagen til dette er, at denne innovativt udviklede stegepande har en særdeles funktionel materialekombination, der giver en supersmart grilloverflade til madlavning af stort set alle former for mad.

Stegepladen fra Le Griddle er helt grundlæggende udviklet til madlavning - altså madlavning på den måde, hvor maden har stor betydning. Og hvor det at tilberede og grille sin egen mad med brug af fx veludvalgte kødvarer, grøntsager og brød skaber en oplevelse og giver den store glæde det er at vide, hvad måltidet består af, og hvordan det er tilberedt.

Det vil sige, at stegepladen og hele brændersystemet sikrer, at alle råvarer af alle slags kommer til deres fulde ret, så du kan skabe den allerbedste smagsoplevelse, når du griller og tilbereder din mad på en Le Griddle gasgrill eller elgrill.

Nedenfor finder du en mere detaljeret beskrivelse af funktionaliteten på denne formidable teppanyaki stegeplade.

Vi starter dog præsentationen af vores brændere med en overordnet beskrivelse af udvikling, design og produktion af virksomhedens brænder, stegeplade og grillsystem.
Le Griddle brændere, stegeplader og andre grillprodukter i grillsystemet bliver designet og fremstillet i Frankrig - et land, der er kendt for deres kvalitetsvarer og gastronomi.

Deres gasgrill og elgrill er godkendt af de bedste kokke i Frankrig, hvilket i sig selv er et kvalitetsstempel, da Frankrig og franske kokke jo netop er kendt for ultrahøje kompetencer inden for madlavning; og dermed også stiller store krav til deres køkkenudstyr.

Til udvikling og fremstilling af alle grillprodukter i hele deres grillsystem gør Le Griddle brug af samme højteknologiske produktion og innovative teknologi, som er kendt fra flyindustrien. Denne tilgang til produktionsprocessen er medvirkende til, at firmaet kan levere et grillsystem indeholdende blandt andet brændere, stegeplader, isolerende linere (flytbare stålkasser til brændere) og transportable grillvogne i et stilrent design og med brug af det bedste 304 rustfrie stål samt en uovertruffen funktionalitet og sikkerhed ved brug af Le Griddles gasgrill og elgrill i forbindelse med grillning og madlavning.

Virksomhedens målsætning er primært fokuseret på at levere brændere og stegeplader af højeste kvalitet med henblik på, at enhver kunde altid får den bedste oplevelse og det bedste resultat af enhver tilberedning af mad. Derudover har Le Griddle som mål at kunne levere det grilludstyr, der gør ethvert udekøkken til det absolut bedste.

Denne målsætning betyder desuden, at en Le Griddle gasgrill fungerer lige godt, uanset hvor på kloden den bliver anvendt, og uanset hvordan vind og vejr er. Selv store tempeturudsving fra minus 40 graders kulde til plus 40 graders varme kan en og samme gasgrill klare.

Udgangspunktet for denne innovative og kompromisløse produktudvikling har rod i ejernes fortid i stålindustrien og flyindustrien; samt i deres store interesse for madlavning med grill.
Alle tænkelige forhold der såvel negativt som positivt kan påvirke en hvilken som helst tilberedning af mad på grill er tænkt ind i udviklingen af deres unikke gasgrill og elgrill.

De to brændere til henholdsvis gasgrill og elgrill har en yderst avanceret funktionalitet, der sikrer, at du kan regne med en energieffektiv og fuldstændig stabil varmefordeling, så du dermed ved, at du altid kan regne med, at stegepladen har den varme, som du vælger at indstille din brænder til at levere på forskellige tidspunkter, når du tilbereder og griller forskellige typer af mad på samme tid.

Denne innovative og avancerede funktionalitet er paradoksalt et resultat af en gennemført ukompliceret sammensætning af de enkeltdele, der skaber varmen.

Det er netop den ukomplicerede og enkle konstruktion, der er kernen i produktionen af Le Griddle grillprodukter, da enkelthed i både produktdele og den måde, de konstrueres på, sikrer en optimal funktionalitet, effektivitet, holdbarhed og slidstyrke, der kommer til udtryk i ethvert miljø et hvilket som helst sted uanset vind og vejr.

Denne optimerede produktkonstruktion har tillige den store fordel for kunderne, at vi kan tilbyde og yde så god en garanti og service til vores kunder.

Og nu er vi så klar til den mere detaljerede beskrivelse af Le Griddle teppanyaki stegepladen og dens patenterede konstruktion, der skaber en optimeret varme og varmefordeling, som betyder, at det er nemt og enkelt at grille og lave smagfuldt mad på gasgrill og elgrill.

Le Griddle stegepladen er designet og konstrueret ud fra et patenteret koncept, der på innovativ vis kombinerer 304 rustfrit stål og støbejern. Den øverste del af grillpladen består af det rustfri 304 stål og den nederste del af teppanyakipladen består af en speciel støbejernsplade.

Det er denne intelligente konstruktion af stegepladen, der har rod i firmaejernes store kompetencer og viden fra stålindustrien. Støbejern har den egenskab, at det har nemt ved at optage varme, holde på varmen og fordele varmen. Støjejern har dog let ved at ruste og er af den grund langt fra optimal som en flade til madlavning.

En 304 rustfri stålstegeplade er derimod perfekt til at grille og tilberede mad på.

Det vil sige, at denne effektive stegeplade til gasgrill og elgrill fungerer således, at det er støbejernspladen, som optager varmen fra brænderen, og overfører varme til overfladen på stålstegepladen.

Det er denne kombination af de mest velegnede materialer i en yderst innovativ konstruktion, der sikrer en stabil varmetemperatur og perfekt varmefordeling på hele stegepladen. Denne optimerede varmefordeling har desuden den betydning, at både gasgrillen og elgrillen har en høj energieffektivitet, som giver et reduceret energiforbrug.

Selve brænderen indeholder ingen komplicerede funktioner - blot en tændingsknap og 1 kontrolknap pr. brænder til temperaturstyring.

Når du har en gasgrill såvel som en elgrill med en stålstegeplade, der fungerer så effektivt især med hensyn til den fuldstændigt stabile varme på hele grillpladen, så er det muligt for dig at tilberede stort set alle typer madretter med brug af vidt forskellige madvarer.

Til morgenmad kan du eksempelvist lave et engelskinspireret morgenmåltid med spejlæg, pølser, bacon, brød og stegte tomater.

Til frokost kan du lave en perfekt smashburger, hvor ingredienser som hakket oksekød, bacon, ost, salat, løgringe og burgerboller hver især får den helt rette grillede tilberedning, så du kan nyde en lækker og smagfuld smashburger til din frokost.
Til aftensmad kan du tilberede og grille bøf, kartofler, grøntsager, brød og hvad du ellers ønsker til din middag. Det hele kan laves på samme tid, da madlavning på en teppanyakiplade er en fleksibel måde at tilberede mad på.

Til mange typer madretter vil du kunne lave al maden på stegepladen og dermed undgå at junglere rundt med flere gryder og pander på dit komfur.

Og en af de helt store fordele ved Le Griddle stegepladen er, at den kan rengøres på 3 minutter - uden brug af rengøringsmidler. Kun med vand eller med isterninger, og vi anbefaler, at du bruger isterninger. På den her video kan du se, hvor let og hurtigt stegepladen bliver gjort ren.

Kadetgrilles og vores mål med Le Griddle

Le Griddle brændere og stegeplader er efter vores mening de absolut bedste på markedet, og at kvaliteten er i en topklasse for sig, viser sig nok tydeligst ved, at firmaet og varemærket er ret ukendt i Danmark. For god kvalitet koster som regel lidt mere, og i et land som Danmark er det velkendt, at mange forbrugere hellere vil have billigere varer end produkter af høj kvalitet.

Det har vi hos KaDetGrilles tænkt os at lave om på. For med en Le Griddle gasgrill såvel som en elgrill kan du til en rimelig pris købe en særdeles innovativt udviklet grill, der holder i adskillige år og giver dig en uovertruffen glæde ved at lave grillmad - og ved hele processen med at grille.

Og til et udekøkken i Danmark er det altså væsentligt at bruge grillprodukter, der kan stå imod det danske vejr både i forhold til holdbarhed og i forhold til at kunne bruges selv når det blæser kraftigt.

Når vi hos Kadetgrilles har valgt at tilbyde Le Griddle gasgrill, så er skyldes det, at vi ved, at dette grillsystem er perfekt til ethvert udekøkken, og til en eventuel indbygning er der et bredt sortiment af diverse stålkits, der udviklet til at sikre en stabil og brandsikker indbygning af en gasgrill i dit udekøkken.

Vores elgrill er primært velegnet til indendørs brug, og den kan stilles på stort set alle former for underlag som fx et bord.

Hvis du fornemmer smagen at din perfekt tilberedte mad på en af vores gasgrill eller elgrill og gerne vil høre mere om alle fordelene ved vores grillprodukter, så ring eller skriv.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få svar på de emner, der kan gøre dig helt overbevist om, at vi med Le Griddle kan levere de grillprodukter, som vil kunne optimere din daglige smagsoplevelse - hver gang du tilbereder din mad på en perfekt gasgrill eller elgrill.